Konzultacije za bolničke informacijske tehnologije Nazad

Brzi razvoj potreba glede digitalizacije, arhiviranja, informacijskih sustava i teleprijenosa izlaže bolnice rizicima djelomičnih rješenja koja međusobno nisu odgovarajuća, te tada generiraju dodatne troškove i brigu.

Filozofija firmi Pansys i Osor je konstantno nastojanje za ponudom integriranih rješenja čiji je svaki dio kompatibilan sa ostalima, zatim ponuda s najboljim omjerom kvaliteta/cijena i sigurnost koju konstantno pruža služba za podršku.

Medicinsko, tehničko i administrativno osoblje bolnice ne želi trošiti svoje vrijeme i sredstva u beskonačnim pokušajima popravljanja šteta nastalih improviziranim rješenjima koja nude individualni dobavljači.

Kako je objašnjeno na ovoj web stranici, svi dijelovi softvera i hardvera potrebni za modernizaciju bolnica, firma Pansys može ponuditi, bilo samostalno ili u partnerstvu ali sa konstantnom ciljem ka njihovoj eventualnoj integraciji.

Široka ekspertiza Pansysa, stavlja naš tim u poziciju iz koje može ponuditi uslugu konzultiranja kao takvu. Bolnica koja želi provjeriti sa nama, potrebe za njenu modernizaciju po bilo kojem pitanju glede slikovnog materijala, arhiviranja, baza podataka, prijenosa ili hardvera može se obratiti našem timu za bilo kakav savjet.


info@osor.net